dimarts, 11 de novembre del 2014

Meravelles geològiques del Pallars Sobirà

Fa un temps vam tenir l'oportunitat de tornar a fer una visita a Barcelona. D´entrada es tractava de gastar un regal que ens havien fet en format SmartBox al Restaurant Lolita Després de menjar com uns reis ens vam passejar pels carrers de la capital de Catalunya.
Vam anar a parar a la llibreria Altaïr. És un bon lloc per trobar qualsevol llibre relacionat amb els viatges.En aquest cas es tractava d´aconseguir  un llibre que ens havien aconsellat a través del Fòrum de Campisme TotCàmping Es tracta de la petita joia anomenada "Meravelles geològiques del Pallars Sobirà" de Lluís Ardévol et al de l´Arola Editors. 
És un magnífic llibre, il.lustrat amb mapes geològics i rutes completes per fer una interpretació geològica d´una de les nostres comarques del Pirineu. Ara només resta, cordar-se les botes i  fer camí per descobrir aquestes meravelles.Obviament, no puc deixar de pensar amb el meu estimat Pallars Jussà que també disposa de multitud de llocs per visitar.




En podeu tenir un tast amb el següent mapa de senders del Pallars Jussà.Si esteu interessats en el tema, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya ha publicat un recull amb tots els espais d´interés geològic.

(Publicat en el blog Una aturada biològica el dg 1 d'abril del 2012)